Sunday, May 29, 2016

 

 Soy un nuevo usuario

Olvidé mi contraseña

Entrada usuarios

Lógica Matemáticas Astronomía y Astrofísica Física Química Ciencias de la Vida
Ciencias de la Tierra y Espacio Ciencias Agrarias Ciencias Médicas Ciencias Tecnológicas Antropología Demografía
Ciencias Económicas Geografía Historia Ciencias Jurídicas y Derecho Lingüística Pedagogía
Ciencia Política Psicología Artes y Letras Sociología Ética Filosofía
 

rss_1.0 Recursos de colección

UPCommons - Videoteca UPC Universidad Politècnica de Catalunya (4,074 recursos)

Fòrum de Docència Virtual

Mostrando recursos 1 - 11 de 11

1. Sistema para el autoaprendizaje i la autoevaluación continuada - Magnusson Morer, Ingrid; Solé Rovira, Juan; Sivatte Adroer, Mauricio
Presentació a càrrec de Joan Solé i Maurici Sivatte, professors de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, en el departament d’Enginyeria Mecànica.

2. Quantum LEAP (Learning English for Academic Purposes).Un entorno virtual de aprendizaje de inglés académico en la universidad adaptado al modelo docente de el EEES y a las directrices del Marco Europeo Común de Referencia para las lenguas - Arnó Macià, Elisabet; Rueda Ramos, M. del Carmen
presentació a càrrec d'Elisabet Arnó i Carmen Rueda, Professores d'anglès tècnic a l'EPSEVG en el departament de Projectes d'Enginyeria. Secció d'Anglès. La seva activitat se centra en el camp de l'ESP (English for Specific Purposes), tant en el disseny de materials didàctics com en la recerca. Una de les línies principals del seu treball és l'ús de la tecnologia en l'aprenentatge de llengües, l'ensenyament online, i l'autonomia en l'aprenentatge. Recentment han publicat el llibre "Information Technology in Languages for Specific Purposes: Issues and Prospects" (New York: Springer, 2006). Actualment treballen en el desenvolupament d'un entorn virtual per l'aprenentatge d'anglès acadèmic ("Quantum...

3. La biblioteca com a centre de recursos per a l'aprenentatge i la docència - Sunyer Lázaro, Sílvia; Colás Onieva, Silvia
Presentació a càrrec de Sílvia Sunyer, Cap de la Biblioteca de l'Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, i Silvia Colás, bibliotecària responsable de la Unitat de Serveis per a l'Aprenentatge de la Biblioteca.

4. Campus Digital Atenea 4 - Batlle Arnau, Carles
Presentació a càrrec de Carles Batlle, professor l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, en el departament de matemàtica Aplicada IV. Sots-director d’Organització Docent i Recerca (2000-2006). Professor de segon cicle a la titulació d’Enginyeria en Automàtica i Electrònica Industrial.

5. Aprenentatge basat en projectes - Santamaria Barnadas, Eduard
Presentació a càrrec d'Eduard Santamaria, Professor de l’Escola Politècnica Superior de Castelldefels, en el departament d’Arquitectura de Computadors, amb experiència en l’aprenentatge basat en projectes, que s’està desenvolupant en aquest centre.

6. El aprendizaje cooperativo: una herramienta al servicio de otra docencia - Domingo Peña, Joan
Presentació a càrrec de Joan Domingo, professor de la EUETIB, coordinador del Gup d’Interes en Aprenentatge Cooperatiu, i de les Jornades d’Aprenentatge Coorpatiu a la UPC des de l’any 2001.

7. La evaluación alternativa de los aprendizajes i el portfolio del estudiante - Poyatos Matas, Cristina
Presentació a càrrec de Cristina Poyatos, El portafoli de l’Estudiant com a eina d’avaluació continuada a l’Espai Europeu d’Educació Superior.

8. Plan de introducción de metodologías de aprendizaje activo - Ponsa Asensio, Pere
Presentació a càrrec de Pere Ponsa Asensio, Professor de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, en el departament d’Enginyeria de Sistemes, Automàtica i Informàtica Industrial i que arran d’un projecte de Millora de la Qualitat de la Docència de l’edició de l’any 2005, treballa amb diversos membres de l’Escola en l’aplicació de metodologies actives dins la titulació d’Enginyeria en Automàtica i Electrònica Industrial.

9. Proposta de estructura docent a l’EPSEVG - Román Jiménez, José Antonio
Presentació a càrrec de José Antonio Román, coordinador del Fòrum de Docència Virtual de l'EPSEVG

10. Presentació de les 1es Jornades de Docència de l'EPSEVG - Trullols Farreny, Enric
Acte de presentació de les Primeres Jornades de Docència de l'EPSEVG, dutes a terme a Vilanova i la Geltrú els dies 3 i 4 de juliol d e2006.

11. La qualitat docent: una visió des de l'exterior - Caamaño, Carlos
1. Presentació del Fòrum de Docència Virtual, a càrrec del professor José Antonio Román Jiménez 2. Xerrada a càrrec del Dr. Carlos Caamaño i posterior col·loqui

 

Busque un recurso